UNTOLD: Locul 3 în Topul celor Mai Mari 100 de Festivaluri din Lume

25 iunie 2024
Foto: UNTOLD

Festivalul UNTOLD își consolidează poziția de top

În 2024, festivalul UNTOLD a urcat spectaculos trei poziții, ajungând pe locul 3 în clasamentul celor mai mari festivaluri din lume, conform DJ Mag. Acest clasament, bazat pe voturile fanilor, plasează UNTOLD alături de renumitele Tomorrowland și EDC Las Vegas, depășind festivaluri de prestigiu precum Glastonbury, Coachella, Burning Man și ULTRA Music.

DJ Mag’s Top 100 Festivals evaluează cele mai mari 100 de festivaluri la nivel global, reflectând atât popularitatea, cât și impactul acestor evenimente. UNTOLD, lansat în 2015, a pus România pe harta internațională a festivalurilor și continuă să atragă zeci de mii de fani din întreaga lume.

UNTOLD, pe Locul 2 în Europa alături de Tomorrowland

UNTOLD, considerat unul dintre cele mai importante evenimente muzicale internaționale, atrage anual peste 420.000 de fani din toate colțurile lumii. Lineup-ul diversificat și spectacolele vizuale impresionante transformă fiecare ediție într-o experiență de neuitat. În 2023, festivalul a avut un succes răsunător, iar ediția din 2024 promite și mai multe surprize, cu artiști de renume precum Lenny Kravitz, Sam Smith, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan, Swedish House Mafia, Martin Garrix, FISHER, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Carl Cox, Black Coffee și Solomun.

Porțile Universului UNTOLD Se Redeschid în August

UNTOLD își va redeschide porțile pentru o nouă călătorie muzicală în perioada 8-11 august. Fanii pot achiziționa abonamente sau bilete de o zi de pe site-ul oficial al festivalului.

Neversea Urmează Performanța

Neversea, cel mai mare festival de pe plajă din Europa, a urcat 18 poziții în clasamentul DJ Mag, ajungând pe locul 23. Această realizare remarcabilă demonstrează creșterea continuă a popularității festivalului. Cea de-a 6-a ediție a Neversea va avea loc în perioada 4-7 iulie 2024.

UNTOLD Dubai: Un Debut Impresionant

UNTOLD Dubai, cel de-al treilea mare festival din portofoliul UNTOLD Universe, a debutat direct pe locul 45 în topul celor mai mari 100 de festivaluri din lume, după doar o ediție. Peste 185.000 de fani au participat la prima ediție, bucurându-se de o experiență de festival completă alături de peste 100 de artiști și DJ de top.

În 2024, voturile pentru DJ Mag’s Top 100 Festivals au fost deschise între 1 mai și 12 iunie, iar rezultatele reflectă preferințele fanilor din întreaga lume.

Prețul abonamentelor și biletelor

Din 25 martie, prețurile abonamentelor pentru ediția 2024 a festivalului UNTOLD au crescut, iar cei care optează pentru accesul general timp de 4 zile vor achita 159 euro plus taxe.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al festivalului, la următoarele prețuri:

  • Abonamente General Acces4 Zile: 864.20 Lei
  • Abonamente General Acces4 Zile – Pentru tinerii cu vârsta sub 25 de ani: 690.20 Lei
  • VIP Acces4 Zile: 2030.00 Lei
  • Abonamente Access General 4 Bilete: 2992.80 Lei

Organizatorii au prezentat și oferte de cazare în cămine studențești și hoteluri, cu prețuri de la 850 la 6900 de lei pentru toată durata festivalului.