UNTOLD 2024: O Călătorie Muzicală de Neuitat

23 mai 2024

În perioada 8-11 august, Cluj-Napoca devine epicentrul magiei muzicale globale, odată cu desfășurarea celui de-al 9-lea festival UNTOLD. Apreciat ca unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din lume, UNTOLD promite să ofere sute de mii de fani o experiență de neuitat alături de cei mai mari artiști și DJ din industria muzicală.

Louis Tomlinson și Tom Grennan debutează la UNTOLD

În premieră absolută la festivalul UNTOLD, Louis Tomlinson, cunoscut pentru cariera sa solo de succes după One Direction, va aduce hiturile sale pline de emoție pe scena principală. Cântărețul va interpreta piese din ultimul său album „LIVE”, lansat în aprilie 2024, promițând un spectacol memorabil pentru fanii săi.

Tom Grennan va impresiona publicul UNTOLD cu vocea sa unică și piesele sale indie-pop care au cucerit audiențe din întreaga lume. Îndrăgitul artist va urca pentru prima dată pe scena principală a festivalului, aducând o energie vibrantă și emoțională.

DJ-ul brazilian ZERB și alte nume mari completează lineup-ul

ZERB, creatorul hitului global „Mwaki”, va face și el debutul său în România la UNTOLD 2024, aducând vibrații progresive house pe scena festivalului. Alături de el, artiști de top precum Milky Chance, Steve Aoki, Nicky Romero, Blasterjaxx, Jax Jones, Salvatore Ganacci, Mahmut Orhan și Tujamo vor completa un lineup eclectic ce promite să satisfacă toate gusturile muzicale.

Tema UNTOLD 2024: „HUMAN NATURE”

Sub sloganul „Omul este Natură”, tema festivalului UNTOLD din acest an celebrează legătura profundă dintre sufletul uman și natură. Inspirat de frumusețea Transilvaniei, UNTOLD 2024 nu este doar un festival, ci o călătorie de reconectare și celebrare a autenticității umane în armonie cu mediul înconjurător.

Bilete de o zi disponibile din 28 mai

Începând cu data de 28 mai, fanii vor putea achiziționa bilete de o zi pentru UNTOLD 2024, oferindu-le posibilitatea de a alege ziua în care vor experimenta magia acestui festival de muzică de renume mondial.

Detalii despre festival

UNTOLD 2024 se va desfășura în Cluj-Napoca între 8 și 11 august. Toate informațiile despre lineup-ul complet și opțiunile de bilete sunt disponibile pe untold.com.

Prin muzică și conexiuni autentice, UNTOLD continuă să redefinească experiența festivalieră, atrăgând participanți din toate colțurile lumii pentru a celebra împreună bucuria vieții și a artei muzicale.