Campania „Student de 10” Recompensează Excelența Academică cu Abonamente la UNTOLD și Neversea 2024

26 iunie 2024
Photo: Untold.ro

Festivalurile UNTOLD și Neversea își continuă sprijinul pentru studenții de top din România, oferindu-le experiențe memorabile în cadrul celei de-a treia ediții a campanieiStudent de 10”.

Susținerea Performanței în Educație prin Parteneriat cu Kaufland România

Această campanie, care promovează excelența în educație, este susținută de Kaufland România. Studenții de la universitățile de stat care obțin nota 10 în sesiunea de vară vor primi acces gratuit la festivalurile UNTOLD sau Neversea. Cei care au trecut cu succes sesiunea vor beneficia de abonamente la un preț redus, cu un discount de 40 de euro.

«Student de 10» este o campanie dedicată tinerilor care se remarcă prin rezultate academice deosebite. Este un moment în care răsplătim excelența și performanța în educație, oferindu-le absolvenților de top experiențe de neuitat. Cei care reușesc să obțină nota maximă la sesiune vor avea ocazia să trăiască magia unor evenimente muzicale de talie mondială, UNTOLD și Neversea. Această inițiativă confirmă angajamentul nostru de a susține și încuraja tinerii să aspire la performanță, recunoscând eforturile lor academice prin experiențe memorabile. Campania nu doar că promovează valorile educației și dedicării, dar și oferă tinerilor motivația de a continua să exceleze”, a declarat Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD Universe.

Recompensarea Muncii și Performanței

Reprezentanții Kaufland subliniază importanța recunoașterii muncii și performanței studenților.

„Noi credem că este important ca munca să fie răsplătită, iar performanța recunoscută. Acesta a fost motivul care ne-a determinat să susținem timp de trei ani la rând studenții de nota 10, prin parteneriatul dintre Kaufland România și Neversea & UNTOLD. Este important să le arătăm acestora că rezultatele lor contează și că primesc recunoștința meritată, în special pentru că avem nevoie de tineri responsabili și pasionați de domeniile pe care le studiază. Această convingere se reflectă și în cadrul companiei Kaufland, unde oferim tinerilor programe dedicate la care pot participa încă din timpul studiilor, fie că este vorba de programe de internship, traineeship, sau de joburi part-time și entry-level. Îi așteptăm pe toți cei de nota 10, și nu numai, să se bucure la Neversea și UNTOLD de o binemeritată pauză de distracție și îi invităm în zona DayDreaming by Kaufland din festival pentru experiențe inedite, premii și informații despre oportunitățile de carieră din cadrul companiei”, a declarat Estera Anghelescu, Director Recrutare și Brand de Angajator la Kaufland România & Moldova.

Înscrierea în Campania „Student de 10”

Studenții care doresc să fie recompensați pentru performanțele lor academice pot accesa formularele pentru UNTOLD și Neversea. Aceștia pot completa detaliile necesare pentru a se înscrie în campanie și pot descoperi oportunitățile de carieră oferite de Kaufland.