Timmy Trumpet la festivalul Untold – conferință de presă

3 august 2019

Înainte de a urca pe scena principală a festivalului Untold, Timmy Trumpet a fost invitat la conferința de presă Untold.

Artistul a declarat că a dorit dintotdeauna să ajungă în România și este nerăbdător să urce pe scena Untold. De asemenea, Timmy a mai spus că are puține emoții constructive, deoarece a aflat de la alți artiști care au urcat pe scena Untold, că senzația pe care o trăiești este uimitoare. De asemenea, debutul său la festival a fost unul promițător. Timmy a emanat energie încă de la conferința de presă, oferind jurnaliștilor și staff-ului prezent o mostră de nebunie marca „Timmy Trumpet”, cântând la trompeta pe care acesta o poartă în majoritatea timpului cu el.

De asemenea, evoluția lui pe scena principală Untold a fost un real succes. Timmy Trumpet a făcut un show de neuitat, unele dintre momentele memorabile fiind cel în care și-a spart o sticlă de cap, iar altul a fost momentul în care s-a urcat pe umerii unui membru al staff-ului, și a cântat la trompetă în fața a mii de festivalieri.

Pentru a vedea momentele de la conferința de presă, te invit să vizionezi videoclipul de mai jos.

(3) Watch | Facebook