DEBUT UIMITOR PENTRU FESTIVALUL UNTOLD EDIȚIA 2019!

2 august 2019

Un real succes! Festivalul UNTOLD are un debut uimitor! ieri, în prima zi, au participat peste 90.000 de oameni.

Deja a devenit tradiție, iar scena principală a festivalului a fost inaugurată, ca de obicei, de Partidul Kiss FM, la ora 17, aceștia fiind urmați de 2 artiști români, Alex Parker și Smiley.

Alex Parker a pregătit publicul, s-a distrat și s-a simțit bine alături de fanii lui, care au fost într-un număr destul de mare. Imediat după set-ul lui, pe scena principală a festivalului Untold a urcat Smiley, care a avut un show de neuitat. În timpul spectacolului a început o furtună, fiind acompaniat atât de fulgere și tunete, cât și de fanii lui, care au stat în fața scenei pe tot parcursul evoluției artistului. Într-un final, acesta a ieșit pe partea neacoperită a scenei, în ploaie, alături de fanii acestuia, fiind un moment inedit.

Cei doi artiști au deschis festivalul pentru artiștii internaționali, evoluția lor fiind urmată de Tove Lo, James Arthur Tujamo, W&W, Dimitri Vegas & Like Mike și Steve Aoki.

„Romania, you are a crazy crowd. I Love you” – aceste cuvinte au fost auzite de mii de festivalieri, fiecare artist care a urcat pe scenă fiind uimit de ceea ce a văzut la public, demonstrând încă o dată tuturor cât de frumoasă este magia UNTOLD, ce lume „ascunde” România, și, să nu uităm, cât de bine știu festivalierii UNTOLD să transmită emoțiile către artist.