Ștafeta întâmpinată la Dej! Invictus România, format din militari și civili participă la cea de a X-a ediție a Ștafetei Veteranilor – DETALII

23 octombrie 2023

Cu ocazia zilei de 25 octombrie, Ziua Armatei Române, Invictus România, format din militari și civili participă la cea de a X-a ediție a Ștafetei Veteranilor, parcurg mii de kilometri, pe traseu oprindu-se la monumentele ridicate în cinstea eroilor neamului.

Duminică, 22 octombrie, participanții, printre care și militarii Batalionului 811 Infanterie „Dej” au preluat ștafeta în garnizoana Dej, care a plecat de la comandamentul Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan’’ din Bistrița și urmează să ajungă în Baia Mare. Punctul final fiind în Carei, ultimul teritoriu eliberat de armata României în Al Doilea Război Mondial. Ștafetele se vor reuni la Carei întregind astfel drapelul tricolor.

Scopul acestui eveniment este de a promova sentimentul curajului, devotamentului, loialității, patriotismului, spiritului de sacrificiu, respectului față de eroii neamului și al stimei desăvârșite față de țară.

Împreună, suntem de neînvins! Go Invictus!

📸,✍🏽 Batalionul 811 Infanterie “Dej”