Primul val de artiști confirmați la UNTOLD 2022

9 februarie 2022

Anul trecut, în luna noiembrie, s-a anunțat oficial perioada în care festivalul Untold se va desfășura în anul 2022. Între 4 și 7 august, orașul Cluj-Napoca va fi gazda capitolului șapte al celui mai mare și îndrăgit festival de muzică din România.

Pregătirile sunt în plină desfășurare, iar organizatorii au anunțat deja prinul val de artiști ce au confirmat că vor urca pe scenele UNTOLD 2022.

Printre aceștia se numără ABOVE & BEYOND, ANNE-MARIE, DAVID GUETTA G-EAZY, DON DIABLO, KYGO, MAJOR LAZER SOUNDSYSTEM, MOLDEN, OLIVER HELDENS, PAUL KALKBRENNER, TUJAMO, ANN CLUE, BORIS BREJCHA, JAMIE JONES B2B LOCODICE, REINIER ZONNEVELED RICHIE HAWTIN.

ANNE-MARIE, UNA DINTRE CELE MAI BUNE VOCI FEMININE BRITANICE, VINE PENTRU PRIMA DATĂ  ÎN ROMÂNIA

Solista britanică Anne-Marie are în palmares patru nominalizări la Brit Awards, inclusiv la categoria Best British Female Solo Artist, iar din 2021 face parte din juriul The Voice Marea Britanie. În această vară vine pentru prima oară în România. Anne-Marie a avut colaborări de succes cu Clean Bandit – ,,Rockabye”, piesă care a trecut de un milliard o sută de milioane de ascultări pe Spotify, iar melodia ,,FRIENDS”, la care a lucrat cu producătorul american Marshmello, e un alt success, pe YouTube având peste 927 de milioane de vizualizări. 

David Guetta nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este pentru al doilea an consecutiv, DJ -ul numărul 1 al lumii și va urca din nou în această vară pe scena principală a festivalului. 

Above & Beyond se pregătesc pentru primul show la UNTOLD. Jono Grant, Tony McGuiness și Paavo Siljamäki sunt cei trei britanici din spatele celui mai respectat proiect trance. Primul lor album, ,,Tri-State” din 2005 a fost catalogat drept ,,BRILLIANT” și a primit 5 stele din 5 din partea publicației DJ Mag. De la producții orientate spre genul trance până la albume acustice, Above & Beyond au acoperit tot, iar în 2016 și 2018 au fost nominalizati la premiile Grammy la categoria Best Dance Recording.

PAUL KALKBRENNER, O PREMIERĂ PE MAINSTAGE-UL UNTOLD

O premieră pentru mainstage este superstarul techno Paul Kalkbrenner. DJ-ul și producătorul german a fost prezent în fiecare an la festivalul UNTOLD la scena Galaxy, iar în acest an va face show-ul live pe scena principală a festivalului. 

Cererea este atât de mare pentru Kalkbrenner, încât Sala Polivalentă a devenit neîncăpătoare pentru el. Iconicul ,,Sky and Sand”, inegalabilul ,,Feed Your Head”, ,,No Goodbye”, ,,Parachute”, ,,Si soy fuego” și multe altele se vor auzi pentru prima oară pe stadionul Cluj-Arena.

Don Diablo, Oliver Heldens și Tujamo completează line-up-ul pentru scena principală a unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume.

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, are, la rândul ei, artiști în premieră: Ann Clue, Reinier Zonneveld (LIVE) și Richie Hawtin. Acestor nume grele din lumea techno li se alătură Jamie Jones B2B Loco Dice și faimosul Boris Brejcha, care și-a creat propriul gen muzical high-tech minimal. Alți artiști vor fi anunțati în curând.

Bilete Untold 2022

Fanii pot achiziţiona abonamente pentru cele 4 zile şi 4 nopţi de magie de pe untold.com, până pe 11 februarie, la următoarele preţuri:

● 4 Day Pass General Access Basic: €139 + taxe
● 4 Day Pass Risk-Free: €149 + taxe
● 4 Day Pass VIP: €340 + taxe

După data de 11 februarie, abonamentele General Access Basic vor fi €149 + taxe, iar cele Risk-Free €159 + taxes. Cele VIP vor rămâne la acelaşi preţ, €340 + taxe. Cei care deţin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediţia din acest an.