Black Coffee, DJ-ul desemnat „Man of the Year” în 2023, completează lineup-ul UNTOLD 2024

16 aprilie 2024
photo: Untold

Așteptat cu nerăbdare de fani din peste 100 de țări, UNTOLD și-a confirmat statutul de festival de top, oferind mereu experiențe unice. Organizatorii anunță adăugarea unui nou nume în lineup-ul festivalului: DJ-ul și producătorul sud-african premiat cu Grammy, Black Coffee.

Black Coffee: Un Talent Remarcabil și Un Stil Inovator în Muzica Electronică

Black Coffee este unul dintre cei mai apreciați DJ/producători din cultura underground datorită talentului său remarcabil și abordării neconvenționale a muzicii electronice. În 2023, a urcat 14 locuri în Top 100 DJ Mag, ajungând pe locul 25. În doar câțiva ani, a devenit unul dintre cei mai vizibili DJ la nivel global, având rezidențe în cluburi celebre precum Hï Ibiza și The Wynn (Las Vegas), și performând la peste 150 de evenimente într-un an. Aceste realizări i-au consolidat statutul de icon în industria muzicii electronice.

Black Coffee a revoluționat muzica electronică prin combinarea percuției africane tradiționale cu sound-ul techno, rezultând un stil unic numit „Afropolitan House”. În 2023, a fost desemnat „Man of the Year” de publicația britanică GQ, a avut primul show sold-out al unui artist sud-african la Madison Square Garden și a câștigat un Grammy pentru „Best Dance/Electronic Music Album” cu albumul „Subconsciously”. Recent, a produs și al șaptelea album de studio al lui Drake, „Honestly, Nevermind”, și a fost producător muzical executiv al filmului „God Is A DJ” regizat de Hicham Hajji.

Black Coffee: Stil și Prezență Iconică

Unicitatea lui Black Coffee se reflectă și în stilul său vestimentar distinctiv. Pentru show-ul sold-out de la Madison Square Garden, designerul Mike Amiri i-a creat o ținută personalizată. După succesul uriaș din New York, Black Coffee a fost invitat ca speaker la Harvard Business College din Boston.

Scena Galaxy aduce cele mai mari nume din cultura underground: Carl Cox, FISHER și Solomun

Carl Cox, considerat de mulți cel mai bun DJ din lume, va fi prezent pe scena Galaxy. Cox a fost parte a școlii dance din Marea Britanie de la începutul erei disco până în prezent, experimentând cu diverse genuri muzicale de la breakbeat la hard techno. Producțiile sale, precum „I Want You (Forever)”, „Phoebus Apollo” și „The Player”, sunt anthems-uri în cultura underground.

FISHER, DJ-ul și producătorul australian, va debuta la UNTOLD cu un sound unic și fresh. Cunoscut pentru hitul „Losing It”, FISHER a cucerit scena muzicii electronice, fiind certificat cu Discul de Aur și Discul de Platină și nominalizat la Premiile Grammy pentru „Best Dance Recording”.

Solomun, unul dintre cei mai aclamați artiști ai genului melodic house & techno, va reveni pe scena Galaxy după un live spectaculos de 3 ore la ediția aniversară a festivalului UNTOLD din 2019. Recompensat la DJ Awards pentru „Best Producer”, „Best DJ” și „Best Melodic House DJ”, Solomun a fost votat „DJ of The Year” de cititorii revistei Mixmag.

Experiență VIP cu Galaxy Backstage Pass

Pentru ediția din acest an, UNTOLD introduce conceptul Galaxy Backstage Pass, oferind fanilor o experiență VIP exclusivistă. Acest pachet permite accesul pe scenă, oferind o perspectivă unică asupra artiștilor preferați. Pachetul Galaxy Backstage Pass poate fi achiziționat de pe untold.com la prețul de 300 de euro (plus taxe).

Detalii despre UNTOLD 2024

Festivalul UNTOLD va avea loc între 8-11 august în Cluj-Napoca. Abonamentele sunt disponibile pe untold.com.