Trupa MAD3 FOR M3 aduce un sound original și lansează primul single, More than friends

19 octombrie 2020

După mai mulți ani în care membrii grupului MADE3 FOR M3 au cântat alături de artiști celebri, dar au și produs și compus muzică pentru artiști precum Pharell, J Balvin, Pitbull, Mike Posner, Sam Smith și Beyonce, lansează primul single, More Than Friends. Trupa de muzicieni din Miami a folosit această perioadă de izolare pentru a crea muzică pentru ei. Piesele lor, cu un sound original, au la bază talentul lor de a cânta la diverse instrumente și influențele artiștilor preferați.

“Lucrăm deja de ceva timp la primul nostru single și în sfârșit a venit momentul să vi-l prezentăm. Ne-am dorit ca piesa noastră de debut să fie fun, așa că, dacă vreodată ați fost captivi într-un friend-zone, atunci știți exact despre ce vorbim. Sperăm că vă veți bucura să o ascultați la fel de mult cât ne-am bucurat noi atunci când am produs-o”, au spus membrii grupului MAD3 FOR M3.
 
MAD3 FOR M3 creează muzică pentru ca oamenii să se bucure, să aibă o stare bună, chiar dacă uneori contextul nu este cel favorabil. Muzica lor reprezintă un mix de influențe, un amestec interesant de melodii indie pop, versuri country și riff-uri de chitară de rock clasic.