Se distribuie pachete cu produse alimentare de la Uniunea Europeană

12 mai 2022

Primăria Municipiului Dej anunţă demararea procesului de distribuire a pachetelor cu ajutoare constând în produse alimentare de la Uniunea Europeana, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate( POAD).
Produsele vor fi distribuite către categoriile de persoane defavorizate, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 223/2014, astfel:

  1. membrii familiilor beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
  2. membrii familiilor şi persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;
    Pachetele se eliberează beneficiarilor, pe baza documentului de identitate şi pot fi ridicate de la depozitul situat la subsolul pieței Agroalimentare din zona centrală, zilnic de luni până vineri, între orele 09:00-12:00.