Restricții de circulație pe strada Unirii

23 iulie 2020

Primăria Municipiului Dej anunță restricții de circulație pe strada Unirii, zona între intersecția Standard și ultima stație de autobuz, în cursul zilei de mâine, 24 iulie, pentru lucrări de asfaltare a părții carosabile.

În acest sens în cursul zilei de 24 iulie în intervalul orar 08:00- 20:00 circulația pe strada Unirii, pe porțiunea: intersecție Standard- ultima stație de autobuz, va fi închisă pentru desfășurarea în bune condiții și de siguranță a lucrărilor de asfaltare în cadrul proiectului european ”Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbana reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, strada Avram Iancu, strada George Coșbuc, strada Regina Maria, strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și Gh. Șincai), strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada George Coșbuc și strada I.P. Reteganul), strada Crângului”.

Șoferii care au traseu prin această zonă, sunt rugați să aleagă străzile adiacente acesteia și să nu își lase autoturismele parcate în zona cu restricții.

De asemenea administrația locală informează că stațiile de autobuz din zona Standard și Dl. Rozelor vor funcționa pe perioada restricțiilor, în zona Carrefour.

Primar

Morar Costan