Restaurant Lemnul Verde – ORGANIZĂM EVENIMENTE DE SUCCES! Vă oferim un MENIU NOU, plin de specialități culinare

20 iulie 2023

Restaurant Lemnul Verde – Suntem alegerea ideală pentru organizarea de nunți, botezuri, petreceri aniversare sau petreceri corporate, lansări de produse, recepții sau gale, într-un cadru elegant și exclusivist, unde detaliile fac diferența.Îți punem la dispoziție sala noastră unde găsești clasă și rafinament!Un alt punct de atracție îl constituie terasa noastră acoperită!

Avem o identitate creată în ani de experiență, care să încânte prin detalii și atenție. Oferim servicii personalizate complexe!Orice eveniment organizat la Restaurantul Lemnul Verde beneficiază de servicii ireproșabile, echipa fiind atentă la orice aspect: de la amenajarea elegantă, la meniurile unice și aspectul tortului, cât și a prăjiturilor.Este important pentru noi să aveți un eveniment reușit!Suntem și pe Facebook: Restaurant Lemnul Verde

Descoperă meniurile noastre speciale, MENIURI NOI, pentru evenimente sau de servit în locația noastră! Pasiunea pentru bucătărie și dorința de îmbunătățire continuă ne motivează zilnic să creăm experiențe culinare inedite.

Te așteptăm zilnic cu pizza, paste, preparate delicioase din carne, garnituri, desert și bautura preferată.

La noi poți servi și MENIUL ZILEI – felul I, felul II și desert, întotdeauna atent ales, astfel încât gusturile tale să fie satisfăcute!

Restaurant Lemnul Verde – Locul ideal pentru organizarea oricărui tip de petrecere!

Ne găsiți în Dej, str. 1 Mai, nr.7, la etajul Cofetăriei Lemnul Verde!

Mai multe informații la numărul de telefon:

0744 554 501