JYSK deschide două magazine noi în aceeași zi, în Dej și Rădăuți

3 aprilie 2023

JYSK va deschide două magazine noi în aceeași zi, pe 6 aprilie 2023. Astfel, compania scandinavă va ajunge la începutul lunii aprilie pentru prima dată în orașele Dej și Rădăuți. După inaugurarea celor două magazine, rețeaua JYSK din România ajunge la 133 de unități. 

Noul magazin JYSK din Dej este amplasat pe strada Vâlcele nr. 2A și are o suprafață totală de 1220 mp. Magazinul va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00 și duminică între orele 10:00 – 18:00.

Magazinul JYSK din Rădăuți va fi inaugurat tot pe 6 aprilie pe strada Volovatului nr. 104 și are o suprafață totală de 1250 mp. Programul de funcționare al magazinului este de luni până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00 și duminică între orele 10:00 – 18:00.

Pentru a marca inaugurarea celor două magazine, JYSK a pregătit două evenimente speciale pe 6 aprilie, în ziua deschiderii, cu muzică, baloane și oferte speciale de deschidere valabile doar în cele două magazine noi.

“Proximitatea este un atu în retail, oamenii nu vor să mai piardă timp în trafic sau să se deplaseze prea departe de casă pentru a face cumpărături. Iar clienții vor să viziteze în continuare în magazinele fizice, să vadă produsele înainte de a lua decizia de a cumpăra ceva, de aceea e important să avem cât mai multe magazine fizice, în cât mai multe orașe din România. Ajungem pentru prima dată în Dej și Rădăuți și credem că locuitorii de aici vor aprecia ofertele excelente JYSK și produsele noastre. Chiar acum o săptămână am inaugurat un magazin în Câmpulung Moldovenesc, nu departe de Rădăuți, iar deschiderea a fost foarte bine primită de către clienți”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria. 

Ambele magazine sunt amenajate conform noului concept Store 3.0. Podelele din lemn de culoare deschisă, un nou sistem de iluminat care economisește energie și culorile discrete sunt elemente importante ale noului design. În perioada următoare, compania va reamenaja toate magazinele mai vechi și le va moderniza conform conceptului actual. 

Decorațiuni de primăvară

Timp de o săptămână, între 6 și 12 aprilie, JYSK a pregătit oferte speciale de deschidere care vor fi valabile doar în magazinele din Dej și Rădăuți.

Peste 2000 de produse sunt incluse în ofertă, printre care mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, decorațiuni și textile pentru casă, produse pentru baie, perdele și draperii, lenjerii de pat. Reducerile ajung până la 75%.

Decorațiunile inspirate de sezonul estival sunt deja prezente în magazine. Predomină produsele cu forme organice, culori calde, realizate din materiale naturale, precum marmură, iarbă de mare, bambus sau ceramică.

“Pentru sezonul 2023 am inclus în sortiment mai multe produse cu un aspect natural, în concordanță cu tendințele scandinave actuale, care conferă zonei exterioare un aspect delicat și mai relaxat”, a spus Hans Christian Ziegler Bruun, Category Manager JYSK pentru sortimentul de grădină.

După deschiderea magazinelor JYSK din Dej și Rădăuți, JYSK ajunge la 133 de magazine în România.