Iuliana Beregoi lansează cel de-al doilea single, Ne iubim, un adevărat imn al iubirii

6 aprilie 2021

Iuliana Beregoi lansează Ne iubim, o piesă pop, de dragoste, care pătrunde în suflet și aduce aminte de adolescență.

Piesa a fost compusă de Irina Rimes, Alex Cotoi și Adelina Stînga (Iraida), scrisă de Irina Rimes și Adelina Stînga (Iraida), produsă de Alex Cotoi.

Iuliana Beregoi – Ne iubim (Official Video)

„M-am îndrăgostit de piesa asta încă de la primele acorduri pe care le-am auzit în studio. E o piesă care îți intră în suflet și îți aduce zâmbetul. E imnul iubirii”, a spus Iuliana Beregoi.

Clipul, produs de Spoială Brothers (regizor – Arcadie Spoială și DOP – Dima Spoială), are o tematică oldschool și dezvăluie o poveste de dragoste adolescentină. Acțiunea este redată prin cadre pline de mister, ce au la bază scrisori de iubire și semnele pe care le lasă în sufletele îndrăgostiților.

Iuliana Beregoi este cea mai iubită artistă și vlogger de către copiii din România și Republica Moldova, vocea Generației Z, prima și singura artistă adolescentă care a umplut Sala Palatului din București, având doua concerte sold-out în același an.

Primul său single, Cum sună liniștea , are aproape 15 milioane de vizualizări pe YouTube, a fost timp de 19 săptămâni în top 10 radio, 3 săptămâni în top 3, însă a ocupat și primul loc pentru o săptămână, fiind una dintre piesele foarte apreciate de public. În anul 2020, Cum sună liniștea a ocupat locul 38 în top 100 Media Forest.

Totodată, serialul LARA și filmul LARA – Aribelle și mâna destinului, a căror protagonistă este Iuliana, pot fi urmărite pe Netflix. LARA este primul serial românesc disponibil pe platforma de streaming video.