DEJ – ATENȚIE ȘOFERI: Restricții de circulație pe strada George Coșbuc, pentru lucrări la carosabil!

22 mai 2023

Restricții de circulație pe strada George Coșbuc pentru lucrări la carosabil!

Primăria Municipiului Dej anunță că începând cu data de 23 mai, ora 08:00, se intervine cu lucrări pentru modernizarea părții carosabile pe strada George Coșbuc.

Pentru derularea în condiții optime și în siguranță a lucrărilor, circulația pe strada George Coșbuc va fi închisă în perioada 23 mai, ora 08:00- 26 mai, ora 22:00.

Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze în zona restricționată și să utilizeze pentru deplasare străzile adiacente acesteia .Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe parcursul lucrărilor și vom face tot ce este posibil astfel încât lucrările să fie finalizate în timp cât mai scurt și în funcție de condițiile meteorologice.

Lucrările se realizează în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană, reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, str. Avram Iancu, Str. George Coșbuc , strada Regina Maria, Strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și str. Gh. Șincai), strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada G. Coșbuc și strada I.P. Reteganul), strada Crângului”.